torsdag 15 oktober 2009

Intressant att skriva om????

Ibland kan jag känna mig lite stressad av att ha något att skriva på bloggen. Vill ju att ni alla som besöker min blogg skall få något intressant att läsa om.

Jag går ofta till mig själv och undrar vad jag skulle vilja läsa om.
Jag vill lära mig mer om träning, kost och hälsa. Därför ger jag tips på vart man kan få tag på sådan information och ibland skriver jag något eget också (t.ex. Viktnedgång, Träningstips och Att träna skadefritt).

Jag tycker om att träna nya saker och nya övningar. Därför filmar jag vad jag gör och tipsar om nya träningsformer (Utomhusträning, Balansbollfilmer på Youtube, Flow Tonic film och Jukari) .

Jag gillar att läsa böcker, när jag väl hinner. Därför försöker jag tipsa om böcker som jag tycker är bra och även varna för de som är mindre bra (t.ex. Bokrecension - Friskare Rygg och 12 dagar till en snyggare kropp)

Jag tycker det är roligt att läsa andras recept på goda maträtter och mellanmål, så ibland tipsar jag om hur jag gör även fast jag inte är någon klippa på att laga mat (Morgonsmoothie och Middag). Tips på råvaror är också intressanta (t.ex. Linfrö)

För min egen skull så skriver jag lite om vad jag tränat, men tror kanske inte att det är jätteintressant om man inte beskriver övningarna mer ingående. Funderar på om man kanske skulle filma de övningar man använder mest och att kunna länka till filmerna när man skriver vad man tränat. Det får dock bli när det finns mer tid.

Skriver också om träningspass, utbildningar, träningskonvent, träningsresor och mässor som kommer och framförallt dem som jag skall på, för det är faktiskt det som jag själv tycker är roligast att läsa om (t.ex. Konvent och Träningsresor)

Tycker det är väldigt kul med annorlunda och nya träningsredskap, så då och då beskriver jag något träningsredskap (t.ex. Flow Tonic, Gymstick och Balansboll)

Jag gillar att se intressanta och bra träningsfilmer (T.ex. Grymma killar och Kanonbra morgon med Step)

Ibland blir det lite personligare saker som att man semestrar, är på fest eller liknande. Tycker att bloggen blir lite personligare då.

Det jag kanske skulle bli lite bättre på är att lägga in lite djupare tankar och reflektioner kring träning och hälsa.

MEN nu undrar jag vad DU vill läsa om på min blogg? Något av det ovanstående som du gillar eller ogillar. Något annat som du vill att jag skriver om?

2 kommentarer:

  1. visst är det kul att bli tipsad om saker och ting, men allra intressantast tycker jag att det är att läsa om folks åsikter om dessa saker och ting. så tipsa gärna, men lägg in lite åsikter bland tipsen. :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Det skall jag tänka på.

    SvaraRadera