torsdag 1 oktober 2009

Best of the Best

Idag anmälde jag mig till träningskonventet Best of the Best i Stockholm. Lite småkrångligt då man var tvungen att skapa ett konto för att kunna betala. Om ni skall anmäla er, så glöm inte att skriva i kommentarer vilken dag ni skall gå och vilken skostorlek ni vill ha på er sko.
Det går samtidigt som Allt för hälsan mässan i Stockholm (Stockholmsmässan i Älvsjö) den 6-8 november.
Konventet kostar 995 kr, men då får man inträde till mässan (den dagen, värde 130 kr), ett par träningsskor från Rebook, en träningsväska och lite annat.


Herrskon

Damskon


Själv har jag anmält mig som specialkund på Fitness Magazine. Man får då rabatt på skivor och Worldclass Utbildningar, 20% rabatt på deras konvent (bl.a. på best of the best) och en helårsprenumeration på Fitness Magazine (495 kr). Då skickas det en valfri Aerobic-skiva 3 ggr/år (ca 300 kr/skiva+frakt). Man binder sig upp sig på 3 skivor. Anmäler man sig innan 15 oktober, får du Move Ya:s special-CD med på köpet.
Återstår bara att se hur jag får de 20% rabatt på Best of the Best-konventet.

Förra årets konvent var om jag skall vara ärlig lite sådär, men jag tycker mässan är riktigt rolig att gå på. Jennie Widegren som är med i år är ju i varje fall grymt bra. Skall även bli kul att testa Caroline Nilsson (alias Gymglam). Caroline har precis i dagarna fått en liten son. Grattis önskar jag henne.

Jag har bokat in mig på lördagens konvent och sedan stannar jag till söndagen och går på mässan. Åker bil med några kompisar upp och så får det väl bli tåg hem (ingen som skall dit och vill ha sällskap i bilen på väg hem till Örebro på söndagen?).
Ser verkligen fram emot den helgen.

2 kommentarer: