onsdag 2 september 2009

Wok med lövbiff

Idag har jag lagat wok med lövbiff och fullkornsnudlar. Riktigt gott, men lite på gränsen till stark. Tog nog lite för mycket Sambal Oelek.

Dessförinnan var jag på Njoy och körde ett styrkepass. Som uppvärmning blev det cykel tillsammans med Topphälsa som kom i brevlådan idag. Läste en artikel om optimism och man fick några vardagstips. Vet inte om jag tog till mig dem direkt, men jag anser mig vara en rätt så positiv person så det gör ju inget.

På gymmet så körde jag axlar, bröst och så för en gångs skull ben.
Jag snackade också lite med en kändis när jag var på Njoy. Eller jag vet inte om man kan kalla honom för kändis. Men han har varit med i Let´s Dance, men tyvärr så dansade han med Linda Haglund som åkte ut i först av alla (mest pga av sin personlighet tror jag).
Vi pratade bl.a. om Kettlebell och kom fram till att han skulle testa det tillsammans med mig och några gemensamma bekanta någon gång i framtiden.

Gårdagens kombipass på Njoy gick riktigt bra. Styrkedelen blev nog en rätt bra mix mellan lite mer komplexa funktionella övningar och enklare styrkeövningar (Tyvärr inga stora vikter så det blir ingen riktig styrketräning). Lite tråkigt att det var sista gången (hade bara på semesterschemat), men förhoppningsvis får jag hoppa in lite då och då.

1 kommentar: