fredag 18 september 2009

Årets hemsida

Nominera bästa träningshemsidan. Det är Dagens Träningsindustri som har en omröstning. Man kan även rösta fram Årets Klubb, Årets mest innovativa klubb, Årets förebild, Årets gruppträningsinstruktör, Årets personliga tränare och Årets leverantör. Ni kan nominera fram tills den 10 oktober.

Själv har jag lagt en röst på träningslära.se som enligt mig är den bästa svenska hemsidan för den som vill veta mer om träning.
Tycker även att min egen blogg är rätt bra, då jag ofta försöker ge tips och inspiration.
Min hemsida Fitnessbutiker.se tycker jag även fyller en bra funktion för de som letar efter träningsredskap eller andra träningsrelaterad information. Uppdateras inte så ofta, men materialet som ligger där tror jag täcker in området rätt väl.

Jag vill gärna ha tips om ni vet andra bra hemsidor/bloggar om träning.
Vem skulle ni rösta fram till årets gruppträningsinstruktör? Jag vet att Magnus Ringberg ligger långt fram på min lista

1 kommentar: