söndag 13 september 2009

30-års fest

En riktigt lyckad 30-års fest blev det igår. Själv hade jag fixat ett bildspel med bilder på Hanna och med lite fakta om vad som hände 1979. Visste ni t.ex. att man demonstrerade Compact disc (CD) första gången, aga mot barn förbjuds, text-TV införs på SVT, socialstyrelsen betraktar inte längre homosexualitet som en sjukdom, man beslutar om att sommartid skall införas året efter, Alien hade biopremiär, I Will Survive blir en väldshit, Michael Jackson släpper sitt första solo-album (Off the Wall), Doktor Snuggles börjar sändas i SVT, McDonalds inför Happy Meal och bensinpriset var 2,6 kr/l. Dessutom hade jag klippt ihop två filmer som låg med i bildspelet.

Jag hade även gjort en "Mina vänner"-bok som gästerna fick fylla i. Frågor som sexigaste kroppsdel, Om 5 år ser mitt liv ut så här, Min bästa raggningsfras och Ett pinsamt minne skulle besvaras. Tyvärr så berättade vi det lite sent för alla så jag tror inte alla hann skriva. Tyvärr var det några som var sjuka och som hade sjuka barnvakter, så vi fick betala mat för 5 personer som inte åt, men den Italienska buffén var så god, så jag tror att vi andra åt för de fem som inte var där.


Syrran skriver i boken

Heléne, Erika och Hanna


Full fart på dansgolvet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar