lördag 12 september 2009

Ombytliga pilatesutövare.

Fullt upp inför Hanna´s fest, så min träning ligger lite lågt just nu. Blir bara de passen jag har på jobbet. Gårdagens pilatespass gick riktigt bra, även om jag inte håller mig helt till ordningen som Stott vill. För drygt en vecka sedan så hade en av deltagarna pratat med en av tjejerna i receptionen. Hon förfasade sig över att jag skulle vara med och hålla pilatespasset (hon har aldrig varit på pass med mig, men pratat med mig några gånger i gymmet) tillsammans med Heléne istället för Camilla. Hon uttryckte det sig att jag var osocial. Till sammanhanget hör att det är en av de gnälligaste kunderna på gymmet, men jag tycker att jag alltid bemött henne trevligt även fast hon ofta är på gränsen till otrevlig. Förra veckan var jag på ett pass tillsammans med henne och då kommer hon bakifrån och drar till sig mattan som jag tagit och säger att den mattan skall minsann hennes man ha. Men efter gårdagens pass hade hon pratat med dem i receptionen och hon hade varit så nöjd med passet. Man kan ju tycka att hon kunde hålla inne med sina åsikter tills hon gett det en chans.

Här kommer en film för alla er som håller på med boll eller reaktionssport. Lite roliga övningsförslag.

1 kommentar: