måndag 7 september 2009

PT Intervju

För ett bra tag sedan intervjuade jag PT´n Andreas Öhgren.

Här är några frågor och svar:

Något som du är extra duktiga på (din specialitet)? Jag har väldigt bred kompetens men ryggproblem har blivit lite av min ”grej”. Speciellt efter jag lagade Henrik ”Zäta” Zetterbergs rygg och som sen gjorde sin bästa säsong någonsin.

Någon känd person/idrottare som klient? Mängder. Just nu bl.a. Peter Stormare, Peter Dalle, Lina Englund, Mårten Andersson mm. Mest kända är väl Stormare och Zetterberg. Tränade även Emma Andersson, Eva Röse och Tilde Fröling när dom blev vald Sveriges sexigaste.

Vilket är det vanligaste felet som tränande gör? Glömmer bort att kroppen sitter ihop och delar upp kroppen, vilket i det långa loppet kommer innebära skador och förslitningsskador. Vi har en kropp, låt den jobba ihop som en.

Något bra generellt tips till läsarna om hur de skall lyckas med sin träning? Skaffa en kunnig personlig tränare, har du bara råd med några pass så är det värt det. En bra seriös tränare kan göra mirakel med din träning på få pass.

Bästa böckerna eller hemsidorna inom träning, kost och hälsa som du rekommenderar läsarna eller andra PT´s att läsa? http://www.watercure.com/ http://www.mercola.com/ http://www.ppnf.org/ är några.

Läs hela intervjun på Fitnessbutiker.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar