onsdag 16 september 2009

Grattis Hanna

Idag fyller min härliga sambo år.
GRATTIS Hanna!!!

Planerna var att jag skulle gå upp lite tidigare än Hanna och hämta lite ballonger (Hanna älskar ballonger) som jag pumpade upp igår. Skulle även hinna göra en mysig frukost innan jag väckte henne. Tyvärr så vaknade hon till av sängens knarrande och kollade då av sin telefon. Hon hade fått ett roligt SMS igår kväll, där det stod att man hade sett konstiga foton på henne på nätet, så istället för att vara själv och pyssla, så var Hanna klarvaken. Det visade sig att om man scrollade ner texten i SMS:et så stod det en rolig kommentar om att en smart person alltid läser hela messet, så det hela var ett rätt roligt lurendrejeri. Nu fick Hanna ändå en mysfrukost, ballonger och så hann jag göra en god matlåda till henne också.

Hoppas vädret blir lika bra som igår, för jag tänkte att vi skulle göra en liten picknick direkt efter jobbet.

Och sist en liten träningsfilm eftersom detta ju är en träningsblogg och det känns som om jag på sista tiden, mest berättat om andra saker. Men har några filmprojekt på gång, så snart kommer det mer träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar