lördag 26 september 2009

Utan Gym

På onsdag och torsdag stänger Njoy sitt gym (den mesta av gruppträningen går som vanligt) p.g.a. att de skall flytta. Hörde en av medlemarna klaga på vad han skulle göra då. Så för honom och alla andra som inte har tillgång till gym så kommer denna film.Idag blev det ingen träning, men eftersom vi sitter hundvakt i helgen så har det blivit en hel del promenerande, med vissa inslag av ruscher. Imorgon tänkte jag och några kompisar köra Kettlebells och jag kom på att jag har några hemma hos mina föräldrar sedan sommarens utomhusträning hos dem. Så när vi ändå var hemma hos dem ikväll, så tänkte jag att jag bär med 2 av dem hem (1,3 km). En 24 kg´s och en 16 kg´s blev det och det var faktiskt jobbigare än jag räknade med. Framförallt underarmarna blev rätt trötta. Här kommer en film med lite kettlebellsbärande, men jag hade ingen skön strand att gå på :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar