onsdag 30 september 2009

Badminton

Idag spelade jag badminton för första gången på en himla massa år. Det var jätteroligt och rätt jobbigt också. Spelade mot en gammal gymnasiekompis som flyttat hem till Örebro igen. Han förslog detta istället för att gå ut och fika och det passade mig jättebra. Hittade mitt gamla badmintonracket (nej jag har inte spelat mer alvarligt än med kompisar någon gång), men kom på att handtaget nog behövde lindas om med ny tejp eftersom den gamla tejpen smulades isär när jag spelade.
Och så den stora frågan..... Hur gick det????

Jag vann 1 av 6 set, men det var som sagt roligt ändå.

Tack Johan för att du tog med mig på detta. Kommer helt klart bli fler matcher.

Direkt efter hade tänkt hjälpa Hanna med en datagrej, men hon svarade inte, så jag åkte till jobbet och tränade lite Kettlebell istället. Tänkte att jag var varm från Badmintonen men det hade nog tagit lite väl lång tid efter matchen, så jag tror att jag överansträngde mig i mellersta trapetiuz. Inget allvarligt, men det är då man kommer ihåg hur viktigt det är med en ordentlig uppvärmning.

1 kommentar:

  1. Det var kul att spela Mattias! Men mina setsegrar kom till priset av en överansträngd muskel i axeln märkte jag senare. Men det var det värt. ;)

    SvaraRadera