fredag 25 september 2009

Jag är inte gjord för intervallpass

Igår hittade jag funktionen med att man kan schemalägga när ens inlägg skall publiceras. Så jag har faktiskt jobbat idag, trots att det verkar som om jag bara bloggar :)

Dagen började med att jag hade friskvårdstimma på jobbet. Fick ett konstigt infall att jag skulle träna intervaller på rodden. Så efter lite uppvärmning på cykeln samtidigt som jag läste två artiklar om kramp (Varför får man kramp? -Del I & Varför får man kramp? -Del II)
så satte jag igång. 1 min rodd så snabbt jag orkade och sedan armhävningar med push-up bar. Tanken var att jag skulle jobba i 1 min och sedan vila och köra armhävningar i ca 1 min, men allt eftersom jag blev mer och mer slut så blev pauserna längre. Höll på i ca 10 min och hann då ro 4 gånger. Jag är inte gjord för intervallträning (eller i varje fall inte tränad), men måste erkänna att man känner sig rätt nöjd efteråt. Fortsatte sedan med att varva kettlebellsvingar med bicepsövningar. Senare var jag med på Helénes Pilatespass vid 11.30. Hon använde Flow Tonic Padsen en hel del och jag fick några nya idéer.
Efter att ha tvättat direkt efter jobbet hann jag precis till Njoy för att köra Mattias Dubergs Aerobic Dance. Mattias är så himla bra och jag har använt både han och hans fru Anna Duberg på mina konvent och båda får alltid toppbetyg från deltagarna. Han har grym teknik, utstrålning, har en känsla för pedagogisk utlärning och så har han alltid så bra musik på sina pass.

Jag kommer nu också ta bort min direktlänkning till Facebook, då ni ändå inte ser filmerna utan att behöva klicka på View original post.

2 kommentarer:

  1. Åh, hur schemalägger man bloggandet? =)

    SvaraRadera
  2. Om man kör med blogspot så kan man välja alternativ för inlägg (längst ner under rutan där man skriver texten. Där kan man välja vilken dag och tid som inlägget skall visas. Sedan trycker man på publicera. Riktigt bra funktion

    SvaraRadera