tisdag 22 september 2009

Spinning för att få bort magen.

Idag så åkte jag till gymmet och körde lite styrka. Blev biceps, triceps och axlar. Hade också bestämt mig för att köra spinning för första gången på några år. Tänkte försöka få bort den lilla magen och då är det bäst att träna konditionen. Läst på Träninglsära.se "Något som kan vara bra att veta är att konditionsträning selektivt kommer att ta fett från fettdepåerna kring buken, inte fettet som ligger på magen som syns när man tittar i spegeln utan fettet som ligger mellan våra organ. Det är detta fett som är farligast för hälsan" Läs mer i artikeln Viktnedgång, del IV -En mängd myter. Kan väl erkänna att jag mest kände att jag borde köra spinning, men ville hellre köra BodyJam. Och tänk vad ledsen jag blev när det visade sig att spinningpasset var fullt och att jag istället fick den sista biljetten till BodyJam :) Ett kanonkul pass visade det sig (var några månader sdan jag testade BodyJam) och Emma som höll det har en så härlig energi och alltid är så glad och peppande. Vi var i lilla salen på Njoy och när vi lämnade den var alla speglar helt igendimmade. Vi får väl se när jag får nästa infall att köra spinning :)

Dagen har avslutats med Tacos. Det är så himla gott (och enkelt). Konstigt att man inte gör det oftare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar