fredag 25 september 2009

Nya Fitness Magasin

Har precis fått nya Fitness Magazine. Verkar vara ett väldigt bra nummer. En artikel om träningskonvent, vilket jag tycker är intressant eftersom jag själv anordnar sådana. De hade också testat SATS FLOW som verkar vara ganska bra. Någon som testat? Skriver också om hur man kan baka sitt eget bröd. Kanske man skulle testa. Någon som har ett favoritrecept att dela med sig av?
Sedan var det en artikel om Kettlebellträning. Tycker själv att just kettlebellpass är väldigt roligt att leda, men tyvärr är det ingen som är intresserad av att ha ett fast pass. Hade ett uppskattat pass på Njoy, men de är tyvärr inte intresserade av att ta in det som ett gruppträningspass. Funderar på att köra kettlebellklasser gratis (några söndagar) för kompisar i Örebro bara för att jag tycker att det är en så kul och bra träningsform.

2 kommentarer:

  1. Jag har testat SatsFlow. Hade svårt att hitta flytet, tror att man måste gå flera gånger så att man lär sig rörelserna, men det var mycket balans och core vilket jag gillade. Mvh Terese, www.sparkibaken.se

    SvaraRadera
  2. Tack Terese
    Funderade på om det var något att plocka in på framtida konvent. Får fundera lite mer på det.

    SvaraRadera