torsdag 3 september 2009

Så tråkigt!

Nu har alla pass kommit igång och man tycker att alla borde börjat träna igen. Då känns det lite tråkigt när ens pass är dåligt besökta. Nu till hösten har jag lagt om mitt schema på jobbet så att jag jobbar lite senare en dag till. Detta för att vi skall kunna lägga till ett core-pass på torsdagar 17.30. Idag kom det 1 person på passet. Dock är det 5 st anmälda, men det känns lite tråkigt då man offrat en kväll för att lösa passen för ÖRC´s kunder. Tycker att tiden är bland de bästa som man kan få, men det verkar svårt att få in nyheter där (testat Gymstickcore, Basaerobic, Cirkelstyrka, Box och Qigong). Sedan åkte jag till Njoy och hade en box-klass för 4 st personer. Har ju också lagt in ett nytt pilatespass på måndagkvällar 17.45 och det är det bara 6 deltagare anmälda till. Det svårt att inte dra slutsatsen att man suger som instruktör. Men då får man dra sig till minnes att måndagens corepass och startgympa är nästan fulla. Seniorcoren på onsdag lunch har fler deltagare än någonsin. Enligt arrangörerna av konvetet i Växjö så hade de bara hört gott om mina framträdanden där och när jag haft utvärderingar av mina box-pass på aeroflowkonventen så har jag mestadels fått kanonbra kommentarer (och ett medel på över 5, där 6 är det bästa man kan få). Men det är lätt att tvivla på sig själv, trots att man har andra "bevis".
Jag skall komma ihåg att berömma kollegor, instruktörer, vänner, flickvänner och andra när de gör något som är bra. Även om det kanske är något som de förväntas klara av bra, så behöver nog alla höra att de är och gör bra saker.

Då är det roligt att se att man på senste månadernas bloggande ökat från ca 10 besökare per dag till ca 30 st. Det tycker jag är riktigt kul.

3 kommentarer:

 1. Vet hur det är,.. men det kommer säkert igång med fler besökare snart!
  Dela ut gratisbiljetter till dina pass så fler kommer o provar, folk pratar med kompisar sen vettu o snart har du fulla pass!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker iaf att du är men rolig och kompetent instruktör! Jag kan trösta dig med att det inte är fullt på alla pass på friskis heller, fastän det är terminstart. Du får vänta in anna nyårslöften som skall infrias istället :-) Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Tackar för tipsen och berömmet

  SvaraRadera