onsdag 30 september 2009

Nya Träningguiden - Rekommenderas varmt

Har precis fått nya Träningsguiden i brevlådan och har hunnit läsa en hel del av den. Riktigt bra nummer enligt mig.

Man intervuar träningsprofilen Paul Check. Verkligen nyfiken på honom och på hans tänk. Vet att bl.a. att PT´n Andreas Öhgren som jag intervjuade har influerats mycket av hans tankar. Väldigt intressant artikel och när jag har råd skall jag försöka gå på en av Pauls Föreläsningar. Hans tanke är att man måste se till flera delar (holistiskt) när man skall hjälpa folk att må bra. De fyra hörnstenarna i hans filosofi är Dr. Diet (kost), Doctor Quiet (bl.a. sömn), Dr. Happines (lycka) Dr. Movement (träning).

Jag kommer försöka blogga mer från detta nummer av Träningsguiden (som ges ut av samma förlag som Fitness Magazine) under veckan. Men jag rekommenderar dig att köpa dig ett eget exemplar

3 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Tack för dina tips på böcker! De ska jag absolut kolla upp!!

  Har läst lite om kettlebells, men har aldrig provat. Trodde inte det fanns här i Örebro, men det är mycket man inte vet. Visste till exempel inte alls om att eventet som du är med och anordnar fanns heller. Örebro kanske inte är så tråkigt och onyanserat i träningsväg som man kan tro :P

  SvaraRadera
 2. Ja, den är bra =) Ska lusläsa mitt ex imorgon!

  SvaraRadera
 3. Runrunner - Jag kör inte några officiella klasser, men funderar på att köra med några kompisat på söndag. Maila mig om det skulle vara intressant för dig och Malin att hänga på.
  Annars kör de kettlebell på vibhälsan om jag kommer ihåg rätt.

  SvaraRadera