lördag 11 juli 2015

Träning i trädgården


Idag blev det ett träningspass i trädgården. Filmade lite övningar med bänk, ViPR, parallettes och sandsäck, samtidigt körde jag lite mer med dessa redskap. Gick igenom lite övningar med dessa redskap som jag antagligen kommer att ha med på mina cirkelpass nu i sommar. Tänkte att man kan gå in kolla på filmerna innan man går på passet. Nästa cirkelpass blir onsdagen den 22 juli 18.45. Har förresten precis skaffat en hemsida till sommarpassen, www.funktionelltraningorebro.se (förut bara haft facebooksida).


På dagens träning tog jag fram Battleropet som jag fått från Get Active (gillar verkligen att köra med det). 
Körde 3 varv med 4.5 kg viktväst
4-6 Handstand push-up
5-7 Pull-up
30 Rotationer med Battlerope
5 Burpees med inåt/utåtrotation
20 Parallella vågor med utfallshopp
20 Växelvis vågor med utfall åt sidan
Hade tänkt filma, men tyvärr tog utrymmet på min telefon slut.Igår fick jag till 2 set 
Pull-up
Enarms axelpress med 22 kg kettlebell

Imorgon hoppas jag kunna publicera viktväststestet som jag pysslar med under senvåren/sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar