onsdag 22 juli 2015

Nytt cirkelpass

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något på bloggen. Beror på att det varit fullt upp med att ha semester och det har inte hunnit bli så mycket träning (körde dock ett kort pass förra torsdagen).
Hoppas hinna med lite träning idag.


Hur som helst så kommer jag hålla ett till cirkelstyrkepass på torsdag 18.45. Bor man i Örebro är man välkommen. Det kostar 50 kr (kontant eller swish), men är man inte nöjde med passet eller att det inte var vad man tänkt sig, så behöver man inte betala. Det jag får in på passena lägger jag på att köpa in fler redskap och jag har redan köpt bilbatteri så att jag kan ha musik till passen via min Boomblaster.

Passet kommer att vara vid grusplanen på vid Lillåns södra skola.
Övningar som ni kommer stöta på är t.ex. pull-up i slyngot (typ TRX, Junglegym), kettlebellsvingar. burpees med battlerope, rotationer med ViPR.

Jag har skaffat en hemsida till träningen som komplement till Facebooksidan. Adressen är www.funktionelltraningorebro.se och där kan ni läsa mer om allt kring passet.

Här ser ni ett av redskapen som kommer att användas på torsdagens träning, nämligen parallettes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar