tisdag 28 juli 2015

Kvällens cirkelpass


Trots att vädret på dagen såg dystert ut, så kom det ett glatt gäng på kvällens cirkelpass utomhus (mer info på www.funktionelltraningorebro.se eller www.facebook.com/FunktionellTraningOrebro).
En rolig sak var att en av mina deltagare hade med sin dotter och sin dotterdotter på passet. Inte så ofta man får träna 3 generationer i samma pass.

Det blev 6 stationer med 2 övningar (eller att man bytte sida). Första varvet blev det 4 intervaller a 25 s med 10 s vila. På andra varvet blev det nya övningar och så körde vi 4 st 20-10 s intervaller per station.

Gummibandslöpning verkade som en favorit när man pratade med några av deltagarna efteråt. Andra övningar som dök upp var ViPRtippningar, marklyft med sandsäck, kettlebellsvingar, repburpees med slam, sidspring med slamball och pull-up med slyngor.

Blev ett lyckat pass och vi höll på i ca 70 min. Hoppas kunna få in några pass innan somnaren är slut (vet i och för sig inte om den börjat ännu).

Så här såg bilen ut när jag skulle iväg till passet och då hade jag stereon och en stor sandsäck fram i bilen.

Blev ingen träning själv men jag körde hela uppvärmningen och det är nog den som är viktigast för mig. Körde dock några set pull-up medans jag plockade redskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar