fredag 31 juli 2015

Ny Bulgarian Bag

Har köpt en del redskap nyligen (gummiband och hopprepp) som jag skall ha till mina cirkelpass nu i sommar. Men nu beställde jag ett redskap som är för min egen träning. Det var en ny Bulgarian Bag som väger 17 kg (min andra väger 12 kg). Hittade en prisvärd (787 kr) på Electronic-star.se. Den kom redan efter några dagar och det var fri frakt.

Den var lite större än min gamla Bulgarian Bag vilket gjorde det svårt att köra vissa övningar som t.ex. svingar (kommer inte mellan benen) och snatch (säcken slår i huvudet när den hänger bak på raka armar över huvudet). Gillade remmarna vid handtagen då jag fick ett bra grepp med dem utan att behöva snurra dem som jag gör med min gamla. Materialet är konstläder och jag vet inte hur det fungerar efter mycket användande och utomhusträning. Den har ett skönt grepp och var skön att ha på axlarna. Min favoritövning med Bulgarian Bag är spinnen och till den fungerade den riktigt bra. Är nöjd med köpet då jag mest använder Bulgarian Bag till spin och som extra vikt på axlarna.

Ni ser mig köra med den i denna video från ett av förra veckans pass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar