onsdag 1 juli 2015

Lunchträning och utfallskombinationer

Idag (tisdag) blev det lunchträning på jobbet.
Efter 2 min crosstrainer passade jag på att köra 4 min maxrodd (går på semester idag och då kommer jag inte att ha tillgång till roddmaskinen). Var jättelänge sedan jag körde 4 min maxrodd. Som vanligt blev jag helt slut i benen och jag kom 1134 m, vilket är helt OK för att vara mig.


Armhävningsgång med fötter på glidplattor

Lite olika utfallsövningar och annat i dragmaskin.
Se några av dem i filmen

Körde sedan 3 varv
5-6 Sittande rodd i maskin 70 kg
8 Vä Bulgarian splitsquat 2x27.5 kg
Massage av trapetiuz i smithmaskin
Bulgarian splitsquat 2x27.5 kg

Avslutade med att tangera PB på 
Lucky Seven
7 min
7 boxhopp
7 burpees
7 höga svingar 24 kg
Jag hann 7 varv och upp till 2 burpees

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar