fredag 14 mars 2014

Nya skidor och paket från Gymgrossiten


I måndags masserade jag en skidtokig (utför) man och berättade att jag snart skulle till Sälen och skulle hya skidutrusting. Han sa då att han hade ett par skidor och pjäxor som borde passa mig som han ville sälja.
Så igår mötte jag upp med honom och fick köpa ett par skidor, pjäxor, strumpor och skidväska för 1500 kr.
Känns som en bra affär då bara pjäxorna kostade 4400 kr nya och jag vet att han bara köper kvalitetssaker. Blev nu ännu mer peppad på att besöka Lindvallen. Funderar på om jag skulle åka till Skidshopen i Örebro, då jag hört att de är bra, för att kolla om de behöver slipas och om man kanske kan formgjuta pjäxorna


Idag hämtade jag ut ännu ett paket från Gymgrossisten med lite prova på produkter. Blev inte så mycket nya saker att testa, men massor av saker som jag använder och har behov av

Detta var med i paketet
1 Vattenflaska
1 Shaker
1 Mössa
ZMA Hardcore
Octane Watermellon Madness (Star Nutrition)
ALA 400 (Star Nutrition)
Recovery Pro (Star Nutrition)
Proteinpulver - Whey-80 Vanilj
2 Goodlife Bar - Blueberry Delight
2 Goodlife Bar - Mint Temptation
2 Goodlife Bar - Coconut Dream
2 Goodlife Bar - Caramell Coco
2 Goodlife Bar - Chocolate Fantasy
2 Star-Bar - Chokladkola
2 Star-Bar - Toffe Flavour

Min dotter gillade mössan och tyckte det var kul att sortera bars och att skaka på pillerburkarna,

Tyckte det var kul att jag fick en till burk med Octane för det är något som jag verkligen gillar och tycker gör att mina träningspass går lättare. Hade gärna velat testa Green Apple Explosion smaken, men jag vet ju att vattenmelon smakar bra så det fungerar. Barsen passar ju superbra nu när jag skall upp rill sälen och åka skidor (utför). Gillar Goodlife med smakerna Coconut Dream och Blueberry Delight bäst, även om jag tycker de andra också är väldigt goda.

Efter tisdagens pass på Universitet så tog jag en Recovery Pro. Den är riktigt god och jag är glad att jag fick ännu en påse i dagens paket. 

I förra veckan testade jag också den andra smaken av Intensity som jag fick i förra paketet. Smaken var Fresh Lemon och även om den var god så gillade jag Juicy Orange lite mer.

Ett tillskott som jag fick men som jag inte testat förut är ALA (alpha lipoic acid). ALA är en antioxidant och påstås även höja insulinkänslighten. Surfade runt lite för att lära mig mer om det. På en del forum menade man att man bör ta Biotin (vitamin B7) tillsammans med det, så det får jag fundera på. Dök också på denna studie (inte läst hela). Detta var också ett tillskott som Mark Hyman rekommenderade för hjärnhälsa i sin bok The Ultramind Solution. Robb Wolf skriver också att han tar det,
Lite andra länkar om ALA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar