fredag 7 mars 2014

Träning på Friskis och Svettis Öster

Idag besökte jag Friskis och Svettis (Öster) och tränade i deras gym. Gillade verkligen gymmet som var fräscht och hade bra utrustning. De flesta maskiner var från Life Fitness (fanns även från  konditonsmaskiner från Precor och styrkemaskiner från Hammerstrength) och jag gillar dem, även om jag inte själv tränar så mycket i maskiner. De hade också en avdelning för funktionell träning med redskap som t.ex. bosu, kettlebell, competionbells, TRX, armgångställning, gummiband, pull-up bar, ringar, plyoboxar, joystick, medicinbollar, slamballs, foamrollers och bulgarian bag. Nu var jag där på förmiddagen så det var inte så mycket folk, men på kvällarna kan jag tänka mig att det blir lite trångt om man vill använda skivstänger då det "bara" fanns 3 st (vad jag såg).
Nu testade jag ingen gruppträning, men de har rätt mycket olika pass. Kikade in i cirkelgymmet och jag tror att den klassen kan vara riktigt rolig med tanke på vad de hade för redskap uppställda.
Hur som helst då blev det ett skönt pass. Glömde dock ta några bilder med mobilen.

7 min Crosstrainer
500 m maxrodd: 1 min 33.8 s

2 varv med 20 kg kettlebell
10 snatch hö
10 snatch vä 

2 varv med 16 kg Bulgarian Bag (tror jag det var då det inte stod någon vikt)
10/håll Spin 
10 Sving + slam + armhävning

3 Kipping Muscle-up i ringar

Marklyft
12x110 kg - 2x130 kg - 1x130 kg (först ett misslyckat försök på 140 kg) - 10x105 kg - 8x115 kg
Handstand Push-up
7 - 7 - 6 - 6 -7

Enbens liggande legcurl 15 kg
7/7 - 7/7 - 6/6
Dropset i axelpressmaskin (började på 7-9 rep)

Försökte göra kipping muscle-ups i ringarna men misslyckades
Körde armgång i taket och 9 pull-up istället
Sedan 7 Axelpress med 40 kg skivstång

Gjorde ännu ett försök på Muscle-up och nu fixade jag två på rad

8 Pull-up

7/sida Windmill med 20 kg uppe och 20 kg nere
10/håll Spinn med 20 kg Bulgarian Bag
7/sida Windmill med 20 kg uppe och 20 kg nere

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar