tisdag 4 mars 2014

Bara 9 min

Igår blev det ett snabbt pass efter jobbet.

Värmde upp med 3 min Crosstrainer och gav mig sedan på en Crossfit WOD som jag kört förut.

Den kallas "Bara 9 min"
3 varv med 40 kg skivstång (mina resultat inom parantes)
1 min Hang Powerclean (22-17-18)
1 min Frontsquat (21-17-17)
1 min Pushpress (13-12-13)
1 min Vila
Detta gav mig 150 receptioner vilket var bättre än de 131 som jag hade förra gången (okt 2012) jag körde den.
Jag har verkligen svårt för frontböj då min rörlighet är alldeles för dålig. Jag får ont i handlederna då jag måste böja dem så mycket bakåt då jag inte får upp mina armbågar så högt. Annars var det nog push-pressen som var jobbigast. Blev hur som helst en skön genomkörare och jag blev rejält svettig.

På gårdagens funktionell fys fick de börja passet med att köra boxövningar och i slutet körde vi parstyrka. I och med att det var ojämnt antal deltagare fick jag hjälpa till lite själv. På boxövningarna så höll jag mest i mittlarna, men på styrkedelen var jag med själv.

Vi körde bicepscurl med pinne, liggande legcurl,  planka där den andre puttar och axellyft åt sidan.
De körde 45 s per övning och vi växlade mellan två övningar. Körde varje par övningar 2 varv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar