söndag 9 mars 2014

Dagens träning i trädgården

Idag blev det ingen "vanlig" träning utan det var lite grävarbete i trädgården. Byggde ju en sandlåda till Elvira och nu så tyckte vi att det var dags att gräva ned den. Först var jag dock tvungen att flytta den ca 200 kg tunga sandlådan genom att lyfta ena sidan någon decimeter framåt och sedan fortsätta så på vartannan sida. Sedanjag grävde jag upp gräset i "block" som jag bar bort till en pressening. Grävde sedan bort lite mer jord och lera, för att sedan komma på att jag grävt mycket djupare än jag behövde. Skyfflade tillbaka en del av jorden och fyllde på med några skottkärror grus. Tog också och välte undan sandlådan några gånger (som att välta ett 200 kg däck). Detta måste väl vara att uttnyttja den funktionella träningen man gjort med marklyft och benböj?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar