måndag 17 mars 2014

Skidåkning

Då var vinterns första skidåkning avklarad. Vi är i Lindvallen i Sälen. 
Har ju precis köpt nya (beganade) skidor och pjäxor och var nyfiken på hur de skulle fungera. De första åken så tryckte det en hel del på höger fot. Blev inte bättre av att stolsliftarna var avstängda pga att det blåste mycket på toppen. Men efter några åk kändes det mycket bättre och pjäxorna började forma sig efter mina fötter. Efter ett tag öppnade även sittliftarna igen och solen kom fram. Superskönt!
Hade på mig mitt Garmin pulsband som är kopplat till min Iphone för att kolla min puls. Dock får jag nog ta i lite mer imorgon för den högsta puls jag kom upp i var 118 bpm.


Nu sitter vi på familjeafterskin och har det trevligt. Det kan dock hända att jag tar några åk till innan liftarna stänger 18.00


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar