fredag 21 mars 2014

Wallmans i Sälen


Precis ätit middag och kollat på uppträdande på Wärdshuset i Lindvallen, Wallmans. Artisterna/servitörerna var riktigt duktiga och bjöd på en väldigt trevlig show med dans och sång.


Lite tapas till förätt, men efter att ha läst om gluten i Paleo Approach så valde jag att inte äta tunnbrödsrullen med lax i även om jag vet att den är supergod. Man fick välja mellan tre olika huvudrätter. Funderade först på Tournedos, men valde sedan den stekta fjällrödingen. Fjällrödingen var god, men jag blev lite avundsjuk på de andra som beställde Tournedos med bearnaisesås då den verkade ännu godare. Dock så fick jag ju massa nyttiga omega-3 fetter i mig :)
Efterätten var tre små "bakelser" och någon av dem innehöll nog gluten, men man vill ju inte vara allt för strikt (framförallt när det gäller efterrätter).

Hur som helst var det en riktigt trevlig kväll med god mat, bra underhållning och trevligt sällskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar