söndag 2 mars 2014

Rolig helg

Har inte blivit någon "riktig" träning i helgen, men den har varit riktigt rolig ändå.

I lördags hade Elvira namnsdag och vi firade genom att besök Lek och Buslandet, som är Europas största lekland, för första gången. Det var riktigt roligt för henne (och för mig med). Vi klättrade runt i "klätterhuset" och avslutade med att åka ner i den blåa rutchbanan. Hoppade också lite på studsmattan och när hon vilade så lekte jag lite själv också. Blev lite bakåtvolter och annat kul.

På eftermiddagen blev det en hel del fysisk aktivitet genom att jag hjälpe till att flytta ett gäng kartonger (och självklart från högsta våningen).

Idag åkte vi till badhuset med Elvira och det var också riktigt roligt. Själv hann jag med 2x25 m frisim i motionsbassängen. Det tar en hel del att köra frisim så jag hade nog inte orkat så mycket mer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar