fredag 28 februari 2014

Paket från gymgrosisten


I veckan fick jag ännu ett paket från Gymsgrossisten

Innehållet denna gång var
1 Vattenflaska
2 Goodlife Bar - Blueberry Delight 
2 Goodlife Bar - Mint Temptation 
2 Goodlife Bar - Coconut Dream 
2 Goodlife Bar - Caramell Coco 
2 Goodlife Bar - Chocolate Fantasy
2 Star-Bar - Chokladkola 
2 Star-Bar - Toffe Flavour

Det mesta har jag fått i andra paket. Det var en ny smak på Intenisty (hade apelsin, men nu fick jag citron) så det skall bli intressant att se vilken som jag tycker bäst om (tycker apelsin är god). Har använt det vid några träningar och tyckte att det kändes bra. Det blev också en ny smak på Whey-80. Antar att den smakar mer choklad än den som bara heter Choklad. Jag gillar den som heter choklad, men eftersom choklad inte är min favoritsmak på proteinpulver så skall det bli intressant att se vad jag tycker om den nya smaken.
Passade bra med lite Omega-3 då mina kapslar precis tagit slut. Detta är ett tillskott som jag tror de flesta skulle må bra av att ta, då det har så många hälsofördelar.
Det neonfärgade shakerpaketet (kostar bar 99 kr för alla 4) var ju lite roligt. Får se om jag använder det istället för mina "tuffa" svarta shakers :) Man kan ju blanda lite färger så får man ännu fler olika kominationer (se bild här under)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar