onsdag 12 mars 2014

Utomhusträning i min träningsställning med bl.a. liten repstege

Idag blev det en hel del fysisk aktivitet och lite träning. När Elvira sov lunch grävde jag bort en del av högen med jorden som jag grävde upp för att få ner sandlådan. Betydligt enklare igår när jag fyllde sandlådan med sand eftersom jag då skottade ner från släpkärran till skottkärran och sedan bara tippade i det i sandlådan (och en grävskopa lastade det på släpkärran). Idag fick jag skotta upp det i skottkärran, köra den till släpvagen och sedan skotta upp den på släpvagnen. Eftermiddagen avslutades sedan med att jag fick skotta av all jord på tippen.

Men jag hann också lite träning ute i solen. Använde min träningsställning och idag tog jag en av mina små repstegar och klättrade i. Lite lättare för greppet än när jag klättrar med repet. Hade också min viktväst och en 22 kg´s kettlebell med mig ut.

Så här såg några av övningarna ut.


4 varv
Enarms axelpress 22 kg kettlebell hö/vä
7/7 - 6/6 - 5/5 - 5/5
Dips
15 - 12 - 10 - 9
Klättring i repstege 6-7 steg (några mindre ned)
3 - 3 - 3 - 3

3 varv
Enarms axelpress 22 kg max per sida ned till 1 rep
(5-2-1) - (5-1) - (4-2-1)
Pull-up med 10 kg viktväst
4 - 4 - 4
vila

6 Dips med 10 kg viktväst
4-6 försök till muscle-up i ringar, men tyvärr inget lyckat
6 Dips med 10 kg viktväst

Armgång med 10 kg viktväst


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar