onsdag 23 mars 2011

500 m rodd + Egenkomponerad WOD

Efter 2 min uppvärming på rodd (vet att man skall värma ca 10 min) så gav jag mig på ännu en utmaning från WOD.nu.
500 m rodd så fort som möjligt. Min tid blev 1 min och 35 sekunder, vilket jag är nöjd med. Benen däremot ar inte så nöjda. Väldigt stumma efter det.
Som tur var dök det upp några saker i gymmet som jag var tvungen att hjälpa till med.

Filmade sedan en ny och väldigt rolig övning i slyngorna (film kommer snart)

Hade lite idéetorka på vilken WOD jag skulle köra idag (bläddrade snabbt igenom några bloggar, men hittade inget jag var sugen på). Hittade istället på en egen WOD (säkert någon annan som kommit på den först, men det vet ju inte jag)

4 varv så fort som möjligt
400 m löpning på löpband
10 st 24 kg´s Kettlebellsnatch hö
10 st 24 kg´s Kettlebellsnatch vä
10 st push-up (armhävningar)

Löpningen är det jag är sämst på. Körde de 2 första varven på 14 km/h, men tyckte det var lite för lätt så ökade till 16 km/h de 2 sista varven. Faktiskt rätt skönt att köra på löpband. Hade jag sprungit ute så hade jag nog inte hållit tempo det sista varvet. Nu finns det ju liksom ingen återvändo om man inte skall trycka på nedknappen, och det finns ju inte :)
Min tid blev 11.24 och då var jag vldigt flåsig i slutet.
Nöjd med dagen träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar