lördag 26 mars 2011

Redcord + Glidplattor = Roligt

Här kommer filmen som jag spelade in häromdagen när jag kom på att man borde kunna kombinera slyngträning som redcord med Flow Tonic glidplattorna. Kanske inte övningar som alla kan utföra, men som gammal gymnast så upplevde jag dem som väldigt roliga och effektiva för bål och/eller rygg, beroende på vilken av övningarna man testar.Idag är det träningsledigt. Blev en cykeltur till tandläkaren. Jo, jag blev kallad till tandläkarundersökningen på en lördag. Kändes lite konstigt, men skönt att slippa ta ledigt från jobbet. Fick dessutom positivt besked om att tänderna såg bra ut.

Nu är det snart dags för pokerkväll. Vi blir ett 10-tal personer. Som tur är så är det fler än mig som inte spelat så mycket, så jag kanske inte blir helt barskrapad.

Ha en trevlig lördagskväll

PS. Glöm inte att rösta på min blogg i Bodystore´s bloggtävling som de har på Facebook

2 kommentarer:

  1. Det där såg ju riktigt roligt ut :) Var får jag tag i glidplattor?

    SvaraRadera
  2. Jag har några som jag kan sälja (nya inplastade). 300 kr/par + frakt

    SvaraRadera