söndag 6 mars 2011

Äntligen ordentlig träning

Första gången på en vecka som jag tränat lite tuffare.

Har precis kört två olika WOD´s

Började med Peaklife´s utmaning (Ligger på Facebook)
Gick ut på att så fort som möjligt köra
300 m rodd
30 push-up
600 m rodd
20 Push-up
900 m rodd
10 push-up
Regler för push-up var att armarna skall vara raka i övre läget och att det skall vara mindre än 90 graders vinkel i armbågsleden i nedre läget. Dvs jag behövde inte gå ner helt med bröst i backen
Min tid blev 9.10.
Får se om jag försöker en gång till för att minska den tiden

Innan träningen så fixade jag lite med mina brandslangar. De var lite för långa för att fungera bra i träningssalen, men med lite silvertejp så kortade jag ner dem och så blev de dessutom roligare att hålla i.

Här kommer en liten film med vad min andra WOD bestod av.


För er Facebookare som inte kollar vidare på min blogg (där man kan se filmen) så gick den ut på att köra 3 varv så fort som möjligt av
15 Pull-up
15 per arm Armpendlingar varannan arm med rep (brandslang)
15 per sida Sidrotationer med rep (brandslang)
15 Thruster med stång (20 kg)
15 per håll Spin med Bulgarina bag

Min tid blev ca 11.30, men då var jag tvungen att gå och hämta vatten en gång efter 2 varv, då jag blev helt torr i munnen. Aldrig varit så torr i munnen förut, men det måste bero på förra veckans magsjuka och dagens dåliga vätskekonsumtion.

Skönt att vara igång igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar