fredag 18 mars 2011

Snö, Snö, Snö

Man trodde att våren var på väg, men så fel man kan ha. Ett tjockt snötäcke mötte mig imorse och när jag skulle ut på morgonpromenad med Sia, så ramlade jag omkull på en isfläck som gömde sig under snön.
Tog emot mig med en arm och känner lite i axeln, men jag tror inte det är så farligt.
Farligt att skriva inlägg om att man äntligen kan cykla. Vädret slår tillbaka direkt:)

Det är egentligen inte själva snön som jag är emot, utan att det kommer att bli mer slask. Jag gillar inte slask.

Jag börjar också bli orolig för att det fortfarande skall vara snö ute, när jag skall börja köra mitt nya pass Funktionell Fys utomhus. Kommer starta onsdagen den 6/4 07.15. Första gången är gratis, så kom gärna och testa ni som bor i Örebro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar