torsdag 17 mars 2011

Jag är nominerad - Rösta gärna


Jag har blivit nominerad till Sveriges bästa hälso/träningsblogg genom Bodystore.

Om ni gillar min blogg så får ni gärna gå in och rösta på mig på Bosystore´s Facebook sida.
 För att kunna rösta måste ni först trycka Gilla.

Känns lite läskigt att tävla mot Sparkibaken som är en av Sveriges största bloggar.
Hur som helst var jag väldigt smickrad av att bli nominerad.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin blogg, jag bjuder på en röst! Tack för dina kommentarer, du får läsa igenom hela studien senare.. Även fast de inte visade spec. mycket! FMS kursen var som sagt bra i de stora hela och kommer vara användbart! Men hade velat ha fler övningar om hur man korrigerar felen ja! Felen kan man annars se väldigt lätt! Du får ge mig en kommentar om alla secrets skivor! Var sugen på dem själv, främst shoulder då min vägrar bli bra! Så säg vad du tycker!

    SvaraRadera
  2. Tackar!!

    Kommer recensera Secrets skivorna när jag sett dem.

    SvaraRadera