fredag 25 mars 2011

Nöjd

Idag så blev det ett snabbt träningspass innan lunch. Har träningsvärk i nacken/axlar efter gårdagens pass

Hittade på en egen WOD och jag är riktigt nöjd med den.

15 min
5 Pull-up
10 Ring push-up (med Junglegym slyngor)

20 Boxhopp

Valde att ställa in slyngorna för ring push-up i knähöjd. Som vanligt är armhävningarna riktigt jobbiga, men fördelen med att köra i slyngor är att man kan gå fram lite för att göra det lite lättare. Det utnyttjade jag efter drygt halva tiden. Boxhoppen körde jag på en vanlig gymbänk så den var ca 10-15 cm lägre än de vanliga boxarna som vi kör med (60 cm). Men för min del blev det perfekt eftersom jag behöver träna min spänst plyometriskt. Med den lägre bänken så kunde göra flera i rad utan att stanna som jag alltid gör på den högre boxen. De första varven så blev det bara 2-4 i rad, men alltefter att tekniken blev bättre så klarade jag flera varv obrutet. Pull-up var inga större problem. Blev riktigt slut av passet, men inte lika trött som efter gårdagens Fight Gone Bad.
Jag hann med 12 varv och  till 3 armhävningar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar