torsdag 31 mars 2011

Dagens träning

Delade upp dagens träning på två korta pass.

Pass 1
Rodd
Pull-up med undergrepp
Utfall i smithmaskin (60 kg)
70 snatchar med 24 kg kettlebell
Enbensböj i slyngor
Anatomisk push-up i Redcord (armhävning + gruppering)

Pass 2
Tabata rodd 4 min
Stretch Lats och axlar

Igår blev det ingen träning, men efter att jag var ute och sprang ca 500 m med hunden så passade jag på att köra dips (i hörnet på diskbänken), lite armhävningar  och rullningar. Stretchade också en del och jobbade med The Stick på vaderna och låren. Vaderna var lite ömma idag.
Skaffade också en Tiger Tail som jag inte testat så mycket ännu, men min spontana känsla är att jag gillar The Stick eftersom den är lite böjlig. Men får testa mer i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar