lördag 19 mars 2011

Syrran testade Crossfit

Igår kom syrran till Örebro och hälsade på. Då tog jag med henne till Crossfit Örebro för att köra deras fredagspass. När hon såg vad vi skulle göra så blev hon lite fundersam på vad hon gett sig in på, men efteråt tror jag hon kände sig nöjd med att kommit igenom passet. På kvällen kollade hon in vart hon kunde testa mer Crossfit i Stockholm. Vad finns det för ställen som kör det där. Vet att Nordic finns, men att det är fullt där.

Gårdagens pass var ett pass i min smak. Slapp olympiska lyft som jag är rätt dålig på
Passet var att så snabbt som möjligt göra

30 Handstand push-up
40 Pull-up
50 Kettlebellsvingar 24 kg
60 Sit-ups
70 Burpees

Fuskade lite på Handstand push-up. Hade en viktskiva mellan händerna så att huvudet inte behövde komma så långt ned med huvudet. Och ändå klarade jag bara av ca 15 st ordentligt (resten gick jag bara ned halvvägs)
Min tid blev 13:04, vilket jag var nöjd med

På paset var det bara nybörjare förutom mig, så alla andra fick halvera antalet repetioner.
På HSPU så gjorde de Wallwalk, dvs.de klättrade upp till handstående mot vägg. De körde med 12 kg kettlebell och de flesta använde gummiband till Pull-up. Att man kan skala ner programmet till individernas nivå är en sak som jag gillar med crossfit.

Som vanligt så avslutade vi med en lång stretch.

Passade också på att göra lite reklam för min blogg och att de kunde rösta på mig i Bodystore´s Bloggtävling.
Gillar du min blogg så får du gärna göra det du också. Först måste du Gilla Bodystore-gruppen och sedan kan du gå in gilla min blogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar