onsdag 18 november 2009

Positiv kritik :)

Pass jag hållit idag
Seniorcore på ÖRC - Använde Balansboll och Flow Tonic Pads. Inte speciellt jobbigt för mig.
Qigong på ÖRC
Heléne på jobbet var sjuk så jag fick hoppa in och hålla Pilates med Redskap. Jag körde med Flow Tonic Pads och Gymstick. Det var länge sedan jag körde pilates med gymstick, så jag var tvungen att kolla igenom pärmen lite innan, trots att jag utbildat i det.
Passet blev riktigt bra och de i receptionen sa att jag fått massor av bra kritik. Roligt att höra, då det ofta är svårt att hoppa in som vikarie och inte göra som de brukar göra.

Efter pilatespasset så värmde jag upp med att leka med parallettes
Lite armhävning till L-sit, lite spark upp till handstånde.
Körde sedan 5 min Kettlbell Snatchar med 24 kg kettlebell enligt RKC Snatchtest (så många som möjligt under 5 min). Kommit på att det är smart att vila efter att man gjort ca 10 per hand. Idag hann jag med 84 st (måste göra ca72 st för att klara testet).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar