tisdag 24 november 2009

Böcker om tester

Jag tycker det är rätt intressant med olika fystester. Bra för att mäta sina framsteg (eller bakslag). Är dock inte så bra på att göra sådana utvärderingar själv, men det tänkte jag bli bättre på. Tester som jag gjort hittills är Roddtestet (bara en meter kvar till mitt mål) och RKC Snatchtest. På jobbet funderar jag på att göra hopptest och testa min benstyrka (Vi använder programmet Musclelab).

Idag fick jag boken Practical Fitness Testing på posten. den verkar så intressant, så jag lägger nog undan Purposeful Primitive som jag läser nu. Jag fick dessutom fått ett roligt mail som säger att jag kommer att få recensera Tester och mätmetoder för idrott och hälsa (från Sisu Idrottsbokhandlen). Har hört bra om den boken, så det skall bli intressant.


Andra roliga böcker som jag skulle vilja läsa (som jag hittade när jag letade bild till boken jag fick idag). Någon som läst någon av dem?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar