lördag 7 november 2009

Mässa

Hemma hos syrran efter en hel dag på mässan.
Började med att springa till kroppsterapeuterna, där jag fick 10 min klassisk massage. En liten tjej med bra tryck i nävarna. Skönt!
Sedan kollade jag mitt blodsocker och det var klart godkänt. Sticket på bilden gjorde inget ont.

Träffade på Olof från Kettlebells.nu. -Han visade mig Macbell och några övningar med Clubbell (Se bilden).
Skall bli kul när han kommer till Örebro och håller kettlebellkursen i februari. Förhoppningsvis kan han komma till mitt konvent och hålla klasser i Clubbell och Bulgarian Bag. Vore skitkul om han kunde komma.




Syrran testade en vibrerande huvudmassör. Men jag tror att vi båda gillar den som man rör själv bättre. Samtidigt så använder hon ett självmasseringsredskap som klämde ihop två gummikulor och därigenom masserade nacken eller den muskel man  hade emellan dem. Riktigt skön, men inte värd 400 kr. Trivs då bättre med min Thera Cane istället.

Nu skall vi hämta lite Thaimat och sedan skall vi gå ut och ta en öl med några av syrrans kompisar. Vi skall visst till Pelikan, på söder.

Kommer mer om mässan senare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar