lördag 7 november 2009

Mer mässa

I Ylabs monter testade jag lite övningar på Piltesreformern. Gillar verkligen den maskinen, men tror tyvärr inte att jobbet kommer köpa in sådana.

Var även på en föreläsning om Funktionell Träning. Det var Jonas Gustrin och Alan Bergström från Personal Trainer School som höll den.
Den skulle hålla på i 2 timmar, men jag var bara med första timmen och tyvärr så gav den mig inte så mycket. Väldigt mycket reklam för PT-skolan, vilken i och för sig är bra (jag har läst där), men det kändes som om det inte hörde till ämnet.
Kollade även upp lite maskiner som kunde vara intressanta för jobbet. Cybex hade en dragmaskin som jag tror skulle passa bra för rullstolsburna (kanske lite svår att ställa in), men även för vanliga tränande medlemmar.
På bilden så finns det även TRX (slyngor), vilket jag tror är bra. Men kanske lite dyrt med 1300 kr för lite remar och handtag.

Träffade också Fredrik Paulun. Testade hans nya smothie med Mango & Acerola. Den var faktiskt riktigt god. Kan dock tänka mig att endel kan ha lite problem med konsistensen. Köpte en påse med blandade produkter så att vi fick musli och bröd till frukosten.

1 kommentar: