lördag 28 november 2009

Inte mycket träning

Hade tänkt att jag skulle tränat lite hemma idag. Men först fanns det lite andra saker att göra.
Jag lovade Hanna att sätta upp alla adventsstjärnor i lägenheten medan hon genrepade inför deras körshow som jag senare besökte.
Kören var riktigt duktig och sedan åkte jag jag hem och damsög och torkade golven. Tänkte jag skulle hunnit träna innan Hanna kommit hem, men hann bara köra 6 min av VO2max protokollet innan hon kom och vi slängde ihop två plocktallrikar till middag.
Min tallrik bestod av kräftstjärtar, räkor och dill som jag blandade med creme fraiche och chillisås. Två stekta ägg, champinjoner och bacon. Sparris inlindade i kalkon och dessutom lite sallad, paprika och tomat. Betydligt godare än lunchen som blev en tallrik yoghurt med musli.

Nu skall vi kolla film. Hanna har hyrt 1 drama och en rysare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar