onsdag 18 november 2009

Hjälp ...

Tycker att mitt namn på bloggen är lite tråkigt. Mattias Träningsblogg talar i och för sig om vad bloggen i huvudsak handlar om, men jag skulle vilja ha ett något intressantare namn på bloggen.
Tänkte att ni kanske kan hjälpa mig.

Lite info om mig och bloggen:
Min tanke med bloggen är att den skall handla om mig, Mattias Ögren. Större delen av mitt liv handlar om träning. Mitt mål är att de flesta inläggen skall ge läsaren någon slags kunskap eller inspiration genom t.ex. träningsartiklar, tips på tester, träningstips, recept eller träningsfilmer. Jag jobbar som tränings-/rehabinstruktör och massör på ett gym. Jag gillar gruppträning som t.ex. box, core och aerobics. Instruerar själv i Core, Coreboll, Qigong, Pilates, Aerobic, Vattengympa, Box, Kettlebell, Forza och några andra pass med redskap som t.ex. Foamroller, Flow Tonic Pads, Gymstick, Små bollar och Reha-swing.
Tycker om att skriva om häftiga och nya träningsformer/ träningsredskap.
Gillar också om böcker och bra hemsidor om träning och kost.
Försöker träna styrketräning i gymmet några gånger i veckan. Använder gärna redskap som kettlebells, ringar och hantlar i min träning.
Träningskonvent och träningsutbildningar och andra tillfällen för inspiration är bland det bästa jag vet. Jag kommer inte lägga ut precis vad jag tränar dag för dag (kanske ibland), utan för det har jag precis skapat bloggen Mattias Träningar där jag redovisar mina träningar, så att det blir lite av en träningsdagbok.
Privat så har jag och min sambo precis köpt ett radhus här i Örebro och även skaffat en liten hundvalp.

Så snälla ge mig ett bra förslag på vad jag skall kalla min blogg.

Som tack för hjälpen så ger jag det förslag som jag gillar bäst en bok (ange vilken ni vill ha)

Ni kan välja mellan 6 dagar till en slankare kropp - Michael Thurmond, Bränn fett - Dr Mark Hyman, Livskraft – Tanja Djelevic, Kom i form med pilates – Birgitte Nymann, Visa Magmusklerna - David Zinczenko eller Positiv Energi – Judith Orloff (Pocket)

3 kommentarer:

 1. tankar om träning - www.tankaromtraning.se
  träna bättre - www.tranabattre.se
  träningsbloggen - www.traningsbloggen.se
  träningsnytt - www.traningsnytt.se
  nytt inom träning - www.nyttinomtraning.se
  träningstrender - www.traningstrender.se
  (har inte kollat om dessa domännamn är lediga)

  några idéer som säkert kan leda till något annat. ett tips är att välja ett namn som folk också även söker på.

  SvaraRadera
 2. Tackar för tipsen. Finns några riktigt bra.

  SvaraRadera
 3. Tack Sara för dina tips. Meddela mig vilken bok du vill ha.

  Nu blev det dock ändå ett annat namn som jag valde.

  SvaraRadera