torsdag 5 november 2009

Konditionsträning

Själv är jag lite dålig på att lägga in konditionsträning.

Jag har inte hittat glädjen i springa eller att köra spinning ännu (lägger i och för sig inte ner massor av tid på att försöka heller)
Det blir några aerobicpass då och då och så värmer jag ju upp ca 10 min på konditionsmaskiner (men då hinner det ju inte bli någon riktig konditionsträning). I och för sig så blir det lite konditionsträning när jag kör kettlebell och så har jag ju testat lite Tabata intervaller.

Personligen gillar jag vanlig motionscykel som uppvärmning för då kan jag sitta och läsa samtidigt. Har jag inget att läsa, så kör jag hellre crosstrainern eller roddmaskinen, då det ger mera när man jobbar med hela kroppen.

Läst lite om några andra redskap som det vore kul att testa.

Jacobs ladder verkar rätt bra och rolig.


Concept har tagit fram en skidtränare som fungerar liknande deras roddmaskiner. SkiErg Concept2 heter den
Treadwallen tycker jag verkar rätt rolig också.
En klättervägg som rör sig. Läs mer här


Vet du något annat roligt och annorlunda motionsredskap?
Vad tränar du helst för konditionsträning?

1 kommentar:

  1. Jag har otroligt svårt för kondition men försöker ge mig på spinning o ibland löpning...

    SvaraRadera