tisdag 10 november 2009

Dagens hjälpande hand

Är hemma och passar Sia.
Sprang ner till företagsförrådet som ligger ett hus bort.
Hörde någon som sa hallå lite lågt. men såg ingen. Men det är ju inget konstigt i denna mobiltelofens tid. När jag var på väg tillbaka hörde jag samma hallå två gånger. Tänkte att någon skojade med mig, men kollade runt lite. I en trapp ner till källaren hittar jag en äldre herre som har ramlat med sin cykel när han skulle köra ner den till cykelförrådet i källaren. Han stod på knä och cykeln hade låst fast hans fötter. Fick faktiskt jobba ett litet tag med att få bort cykeln då den hade kilat fast sig rätt rejält. Som tur var kunde han gå själv efteråt, så det blev nog ingen större skada.
Tur att jag hörde honom annars kunde han fått suttit fast ett tag.

Har också plockat upp en annans hunds bajs som låg kvar på gräsmattan. Helt säker på att det inte var Sia´s då den var ca 10 ggr större än hennes.

Ikväll kommer det ske något väldigt roligt hoppas jag. Mer avslöjar jag inte nu.

Avslutar med en liten film på Sia som har upptäckt hur bra Coca Cola är

1 kommentar: