fredag 8 februari 2013

Benböjen gymmets populäraste maskin?

1 min SkiErg
1 min långsam rodd
2 min snabb rodd

Som sagt så fick jag ju lite restriktioner av sjukgymnasten, så jag kör vidare på lite alternativa övningar mot vad jag brukar köra. Men sedan så kan jag faktiskt köra många av mina vanliga övningar också.
Märker att det är svårare att hålla det när jag har mina pass än när jag tränar. På dagens Qigongpass så blev det en hel del rotationer, men då får man tänka på att inte ta ut dem ordentligt. Och att lyfta in kettlebellen från gårdagens kettlebellpass på sin plats i hyllan var kanske inte det bästa för min rygg just nu.

3 varv
20 Armhävningar
7-8 Enbens knäböj på BOSU
7-10 Supinerade Pull-ups

4 varv
10 Bänkpress 50 - 55 - 55 - 55 kg
4-7 Dips
6-7 per ben Enbens höftlyft med enarms lyft framåt (7 kg)
5-7 Benpress maskin 120 - 130 - 120 - 120 kg

Märker att benpressen nog är en av gymmets mest populära maskiner. Fick vänta på den i varje varv.
Men eftersom jag hade massagebollen i fickan så gick jag på musklerna kring axlarna medan jag väntade. Brukar du bara vila medan du väntar på maskinen eller använder du tiden till att stretcha eller tar du en annan maskin?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar