måndag 25 februari 2013

Pratar visst mycket

Som ni kanske kom ihåg så mådde jag lite dåligt i fredags. Resten av helgen innebar tyvärr sjukdom för mig och även min fru och lilla Elvira. Dock var det lindrigast för mig, så jag fick även sköta om de andra istället för att tycka synd om mig själv :)

Idag så tog jag ändå mina pass. Slog mig hur mycket jag pratar under framförallt Corepasset. Kanske inte det bästa för halsen, men man vill ju göra ett bra pass. På Funktionell Fys så fick jag dessutom rethosta, så de fick köra vidare med benböjen i flera minuter innan den gav sig och jag fick tillbaka rösten. Hur som helst blev det ett bra pass.

Dagens Funktionell Fys
Efter uppvärmningen så blev det 6 varv
15-5-5-5-10-10 reps skulle de köra av följamde.
Bulgarian Split Squat
Press med 2 kettlebell
Pull-up (ev med hjälp av fötter/gummiband)
Armhävningar (gjordes tuffare med gummiband för de som behövde)
50 hopprep (på 5 rep varven)

Avslutade med
4 min
12 utfallshopp
6 jumping pull-ups

Sedan 4 tabataintervaller Kettlebellsvingar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar