lördag 7 april 2012

Foamroller framför TV

I dag så var jag ute på Stadium eftersom de hade 25% rabatt om man är/blir medlem. Men jag blev rätt besviken för det fanns nästan inga snygga träningskläder för män förutom om man vill löpträna. Kändes som att man inte hade fyllt på butiken med fräscha grejor. Till sist så blev det ett 3-pack strumpor.

Annars har vi fortsatt med storstädningen hemma, så jag hann inte iväg till gymmet.

Men när vi satt framför TV´n ikväll så jobbade jag lite med foamrollern på min bröstryggrygg, mina skulderblad, sätet och vaderna. Och nu innan sänggåendet så blev det lite armhävningar, plankan och en hållningsövning. Jobbade sedan med massagebollen på bröstmuskeln.

Härunder några filmer med hur man kan använda foamrollern och massagebollen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar