onsdag 18 april 2012

Gårdagens träning

Igår så körde jag som vanligt ett pass innan lunch. Jag körde lite övningar med skivstång. Nackdelen med det är att när man som mig har begränsat med tid (ca 40 min) så försvinner en hel del träningstid till att förbereda skivstången och att plocka bort den.

Började träningen med 5 min rodd och sedan 500 m maxrodd. Min tid blev 1 min 35.3 s.

Körde sedan 5 varv
5 Cleansquat (egentligen är det ju en vanlig clean)
5 Hållningsumomarklyft
vila ca 1 min

Började med att testa 59 kg på clean, men det var för tungt, men efter att jag kört 3 varv med 49 kg, så testade jag att lägga på 59 kg igen och nu gick det bättre. Antar att det berodde på att jag både var mer uppvärmd och att tekniken förbättrats. Marklyft körde jag på 80 kg.

Sedan blev det några set av
Hantelrodd följt av pull-up med neutralt grepp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar