torsdag 19 april 2012

Modifierad Seven

Dagens träning började med crosstrainer (6 min). Fast utan armar för jag passade på att leta upp en WOD att köra (med Iphonen). Kom fram till att Seven var något som passade idag. Dock förstod jag redan från början att jag inte skulle hinna med alla 7 varven, eftersom det tar lite tid att ställa fram skivstänger mm. Som tur var så var det inte så många andra bland de fria vikterna. Jag okuperade ju nämligen båda skivastängerna som vi har på jobbet. Körde några varv med lätta benböj (50 kg) och lätta seasawpress (2x10 kg) för att värma upp inför WODen lite extra

4 varv (orginal 7 varv) så snabbt som möjligt
7 HSPU (Handstandpush-up) med 10 kg´s viktskiva under huvud (ca 3 cm)
7 Thrusters (Front squat + Axelpress) 50 kg (org. 60 kg)
7 KTE (Knees to Elbow)
7 Marklyft 90 kg (org. 110 kg)
7 Burpees
7 Kettlebellsvingar 32 kg
7 Pullups
Min tid: 19 min 32 s
Mellantider 3:16 - 4:33 - 6:02 - 5:40

Värst var helt klart thrusters eftersom de kom efter handstand push-up. 2:a varvet så klarade jag 6 st, men misslyckades med att få upp stången på helt raka armar. Lite jobbigt att ta ned vikten och vila för att fixa den sista. Annars var det greppet som blev ganska mörbultat eftersom KTE, marklyft, svingar och pull-ups alla tar på greppet och underarmarna. Hade nog kunnat köra lite snabbare burpees, men eftersom greppet underarmarna ändå var helt döda så tog jag det lite halvlugnt på dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar